Satın Almadan Önce en iyi geciktirici sprey Things To Know

Wiki Article



unutmayin ki erkeklerde her bosalmada iliski azıcık elan uzar. kadinlarda tavır tam tersidir. iliskiye girdikce her bosalmadan sonra elan cabuk bosalirlar. kocanizin kac el bosaldiginin bir onemi yoktur. ister 1 posta bosalsin 20 zaman sursun, isterse 5 kez bosalsin 20 dakika sursun. bu sekilde devam ederseniz iliski onun icin cok görgüsüz birsey haline gelecektir. hergun pilav yerseniz bikarsiniz. kocanizda hergun bunlari yasadiginda bikacaktir ve ister istemez bosalmalar uzayacaktir.

Sen de kullandığın yahut düşkünlük ettiğin ürünlerle alakadar sorularla dayalı yorum atarak binlerce kişiye ulaşabilirsin.

You sevimli email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Geciktirici spreyi kullanır kullanmaz cinsî ilişkiye girmeyin, en sağlıklı sonucu kazanmak karınin 20 zaman bekleyin.

Gelişen teknoloji ile yanında tensel ilişkilerdeki sorunlu gereksinimlara ivaz bulunabilmesi adına maruz ürünler ile uzun deneyim ürünleri nedir sorusuna hızlı şekilde cevaplanıyor.

Uyumak ve ödememek aşındırmak kadar normal ve kök durumlar ortada kâin cinsellik; birkötü kişinin dirimında ömrü boyunca yaşayabileceği insani durumların başında geliyor. Sağlıklı ve metodik ilişkilerin önemini göstermesi itibarıyla olabildiğince değerli olan cinsî ihtiyaçlar, temelı erkeklerin yasevimliığı zararlı durumlar sebebiyle kişi sertcı bir tavır alabiliyor.

12’li stick formu ile uslu pakette avantajlı ürün ayrıcalığı sunan uzun deneyim sağlayan mendil, birleşimden 15-20 dakika müddet önce kullanılmaları ile etkisini gösterip mergup eşeysel hazların evetşanmasına yardımcı oluyor. Suhuletle cebinizde taşımanızı sağlayan mini paketler, cinsî birleşim öncesi penise güruhlerek tesirini gösteriyor. Taşınabilme kolaylığı ve sağlıklı ve ıslak mendil formundan dolayı dolgunca tercih edilen avantajlara mevla olan modeller, uzun deneyim etkisini zengin şekilde evetşamanızı katkısızlıyor.

Fakat kullanırken cilde uygulamadan önce sportmen tipi krem ile muhafız bir tabaka tesis etmek gerekmektedir. İşlem sonrası ise cilde mazarrat vermemesi dâhilin kremle temizlenmesi önerilir.

Henüz elhak ilk olarak probleminin neyden kaynaklandığını çözmeye yönelik girizgâhimlerde bulunmanız ve daha sonrasında da doktorunuzun yönlendirmelerine uymanız sizin midein elan eksiksiz olacaktır.

Bir kısmının soğutucu tesir yapmalarının birlikte lehçe olarak his kaybının önlenmesine neden olurlar. Bunlardan birtakımları temiz sıfır alanlarda üretildiği muhtevain vücudunuzda uygulama dair tetik olmanızda kâr vardır.

Cinsî dirimın standardını tasarruf etmek isteyenler karınin hazırladığımız geciktirici tavsiye listemizde en çok referans edilen geciktirici seçeneklerini inceleyebilirsiniz. 

Çeşitli kullanıcıların uzun vadede erken rahatlama ortalamalarının artmasını sağlayıcı ürünler, çeşitli seksüel birleşme düzenıştırmaları sırasında kendinizi henüz sağlıklı kontrol edebilmenize olanak katkısızlıyor.

Viga 100000 ve Viga 150000 kabil diğer Viga sprey çeşitleri bile bulunmakta ve her biri farklı dozajlarda el sunarak kullanıcının gereksinimlerine göre çeşitlilik göstermektedir.

Cevapla kamil Mart 8, 2022 5:36 pm kocanız coşku kuruluşyor muhtemelen. dinamitı yenmeden basarması mumkun degil. onun heyecanını tutmak icin yavas ilerleyin ve iliski zamanında beş altı duraksayın ve konusmaya baslayın. ona dinamitını unutturacak fake geciktirici hareketlerle imdi iliskiye girmekten korkmamasını saglayın. bir numara postadan sonra durdurmayın ve onu bıktırana kadar döşek da mevsim gecirin. artik yatak da bu sekilde ara vermek de ona iyicecı gelecektir ve istese dahi daha çok heyecanı kalmayacaktır.

Report this wiki page